نظرای دکتر شریعتی رو که آشنایید خصوصا در مورد اسلام و... ودوگانگی که در کتاباشون مطررح هستش
که به قبل وبعد از فرنگ رفتنشون برمیگرده و البته این برداشت ها از ایشون کمی هم شاید بخاطر اینکهدرشون روحانی بودند
وهمیشه پیشنهاد میشه قبل از خوندن کتابای دکتر شریعتی کتابای استاد مطهری مطالعه بشه
البته هردوی این بزرگواران حوالی سال 44در حسینه ی ارشاد باهم بودن تا اینکه.......
سپاس از راهنماییتون ولی انسان باید بی تعصب هر نظری رو بشنوه و بعد با عقل خودش درک کنه که درسته یا نه. طبیعتا آدمی که به این صورت جلو میره، بالاخره حقیقت رو پیدا میکنه و در نهایت خودش رو هم بسیار بالا کشیده. اما اکثرا با تعصب این کارو میکنن. چه موافق و چه مخالف! کسایی که بدون دلیل خاصی از کسی خوششون میاد، سعی میکنن نظراتشون رو بر هر نظر دیگه ای غالب کنن. و کسی که از شخصی بدش بیاد، سعی میکنه با هر دلیل ممکن، نظراتش رو رد کنه. باید از این تعصب دور باشیم. مثل حضرت ابراهیم که ابتدا با ستاره پرست ها مشغول عبادت شد و بعد از اینکه معلوم شد ستاره افول کردنیه، دیگه پرستشش نکرد. و بعد با خورشید پرستا و بعد ... هر چند حضرت ابراهیم این کار رو برای این کرد که اونها به خدای خودشون شک کنن ولی یکتا پرست بود. گاهی اوقات گویا لازمه ریست بشم و از نو چیزی رو بفهمیم. شاید افکار قدیمی ما، تعصب وار از ورود افکار جدید جلوگیری بکنه. اما خب منکر الگو گیری و تاثیر گذاشتن غلط روی طرز تفکراتمون نیستم. اما این بازی عقله. یا باید ریسک اشتباه فکر کردن رو پذیرفت و یا هرگز فکر نکرد!
موافقم . وبالاخره این نوع کتابا قطع به یقین رو تفکر ونگرش انسان اثر میذاره
کسی که ازنطر علمی سطح بالایی داشته باشه وبتونه مطالب رو هضم کنه و سست عقیده نباشه اتفاقا باید این
کتابا رو بخونه قیاس کنه تحلیل کنه و...........
باتمام این اوصاف من دیوانه ی مطالبشم
بله. موافقم یدون درک عمل کردن نتایج بدی داره. گاهی دیوانه بودن بهتر از بد درک کردنه باید هر چیزی رو مطالعه کرد و من مطمئنم حتی توی نوشته های یه آدم کاملا منحرف هم میشه نکته ای خوب استخراج کرد.
کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند. اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.